Édesvízi
akvárium
építés

Egyedi megoldások- változó igényekre!

egyediakvarium.eu
Térelválasztó akvárium
Bízza ránk, és megépítjük álmai akváriumát!

Ismerje meg
szolgáltatásainkat:

Akvárium tervezés

Vállaljuk akváriumok komplett megtervezését.. Amennyiben Ön még nem döntötte el, hogy a helyiségen belül hol lenne az akváriumnak a legjobb helye, akkor tanácsainkkal - esetleg egy helyszíni felmérés során, vagy fényképek alapján- segítünk ezt is eldönteni.

Akvárium építés

Egyedi méretek alapján készülő, komplett akváriumok építését vállaljuk - az ország egyik legjobb akvárium üvegesével dolgozunk együtt. Igény esetén legyártjuk az akváriumhoz és a helység berendezéséhez illő bútort. A helyszínen kompletten berendezzük és üzembehelyezzük az akváriumot.

Akvárium karbantartás

Önműködő akvárium nem létezik.. Még akkor sem, ha az akváriumot a legfejlettebb technika használatával építjük meg
Ahhoz, hogy egy akvárium hosszú időn keresztűl szép legyen és jól működjön, rendszeres karbantartására van szükség. Ez a legtöbb édesvízi akvárium esetén havi egy alkalmat jelent. Mi ezt a munkát elvállajuk, hogy Önnek csak gyönyörgödnie kelljen az akváriumban.

Akvárium átépítés

Jelenlegi édesvízi akváriumát megunta, esetleg elhanyagolta, mostanában nem volt ideje rá foglalkozni vele? Mi átépítjük, rendberakjuk Önnek, hogy újra a helyiség éke legyen. Ez akár lehet csak az akvárium egyszeri nagytakarítása, de akár a teljeskörű átépítése is.

Szeretne egy szép édesvízi akváriumot, ami jól működik?

Mi megépítjük Önnek!

Több, mint 10 éves tapasztalattal vállaljuk egyedi elképzelések és méretek alapján gyártott édesvízi akváriumok tervezését,  komplett kivitelezését és a későbbiekben rendszeres karbantartását.

Megkeresésüket várjuk árajánlatkérő sablonunk kitöltésén keresztűl, illetve emailben vagy telefonon. Amennyiben az akváriumnak nincs meg a pontos helye és szükség van a segítségünkre az akvárium megtervezésénél, akkor egy helyszíni felmérés alkalmával biztos, hogy kitaláljuk az elképzeléseinek legjobban megfelelő akváriumot!

Prémium minőségű akváriumokat építük, hogy Ön sok-sok éven keresztül örömét lelje benne!

Milyen akváriumot tudunk építeni Önnek?

Édesvízi társas akváriumot:
Több élőhelyről összeválogatott békés halcsapattal telepített igazi vegyes akvárium. Ezeket az akváriumokat több növénnyel, fatörzsekkel, igény szerint egyszerúbb vagy prémium minőségű műszikla háttérrel építjük meg. A kis mérettől (kb 30 liter) kezdve akár több ezer literes akváriumok is megépíthetők társas akváriumnak.

édesvízi akvárium építés
afrikai sügéres akvárium

Afrikai sügéres akváriumot:

Legtöbbször az afrikai Malawi tóból származó színpompás sügérekkel telepített akvárium. Ezekben az akváriumban kevés növény van, sok természetes kő és az akvárium háttere is sziklás kialakítású. Ezek nagyobbra növő halak, nagyobb akváriumra is van szükségük. Szerintünk a ajánlott akvárium méret 250 liternél nagyobb (ez körülbelül minimum egy 120*40*50-es akvárium)

Diszkoszhalas akváriumot:

 A diszkoszhalak szerintünk az édesvízi akvarisztika legszebb halai. Nagyra nőnek és  gyönyörű színváltozataik vannak.. egy diszkoszos akvárium bármilyen helyiség ékköve lehet. 
Viszont a diszkosz halak kényesek:  sokkal jobban oda kell figyelni a tartásukra, mint mondjuk egy társas akvárium esetében. Fontos a nagy akvárium (minumum 300-400 liter), a nagyon jó vízminőség, a jó szűrés, gyakori vízfrissítés. Csak néhány más fajjal jó együtt tartani őket.

édesvízi akvárium építés
édesvízi akvárium építés

Akvakertész, növényes akváriumot:

Az édesvízi akvarisztika legújabb ága. Az ilyen akváriumokban a növények a „főszerep”.  Az akváriumban a  benne lévő sok növénnyel, ágakkal, sziklákkal szinte tájképeket alakítanak ki. Ezekben az akváriumban csak kevés, és kisebb testű hal van. 

Ez az édesvízi akvarisztika legdrágább ága. Nagyon jó minőségű szűrés, világítás, legtöbbször Co2 rendszer szükséges hozzá. A medencéket opti-white üvegből szoktuk készíteni. A kényes ökoszisztéma fenntartásához gyakori vízcsere szükséges..

 

Miért pont
ránk bízná az akvárium elkészítését?

Néhány referencia akváriumunk:

Térelválaszó akvárium egy irodában
Bútorba épített kisebb akvárium
Afrikai sügéres akvárium két szoba között a falban
4000 literes akvárium a falban
1500 literes afrikai sügéres akvárium egy étteremben
Diszkoszhalas akvárium egy étteremben
Afrikai sügéres akvárium, prémium műszikla háttérrel
600 literes afrikai sügéres akvárium
Térelválasztó diszkoszhalas akvárium
térelválasztó társas akvárium
Térelválasztó társas akvárium

Édesvízi akvárium árajánlatkérés

Kérjük, hogy töltse ki az árajánlatkérő ívet, és pár napon belül küldünk Önnek egy személyre szabott árajánlatot. 

 Áraink a közép kategóriába tartoznak.

www.egyediakvarium.eu              telefon: +36 30 8692828