Vállaljuk tengeri akváriumok tervezését, komplett kivitelezését és és berendezését, hogy megvalósíthassuk az Ön által megálmodott akváriumot, legyen az lakásban, irodában vagy bármilyen más helyiségben! 

Tekintse meg referencia munkáinkat! Megkeresésüket várjuk az árajánlatkérő sablon kitöltésén keresztül, amennyiben az akváriumnak megvan a fix mérete.

Ha még nincsen és az akvárium megtervezésében szüksége van a segítségünkre, akkor egy előre egyeztetett helyszíni felmérés során tudunk segíteni. Együtt biztos,  hogy ki tudjuk találni az elképzeléseinek leginkább megfelelő akváriumot!

Egy tengeri akvárium kivitelzése hosszabb folyamat, mint egy édesvízi akváriumé és lényegesen nagyobb költségvonzata van. Olyan tengeri akváriumot, ami nem igényel sokkal több odafigyelést, mint egy édesvízi , körülbelül 150-200 litertől érdemes építeni. Kisebb méretben is lehet építeni, de ebban az esetben több lesz az akváriummal a tennivaló.

Minden esetben pár napon belül küldünk Önnek egy személyre szabott árajánlatot, amiben a technikai felszerelésre többféle verziót is ajánlunk, így Ön tud választani az akváriumra szánt költségkeret alapján.

Az akvárium általában 3-4 hét alatt készül el. Azonban ha speciális méretű és/vagy formájú, akkor több idő vehet igénybe a legyártása. Az akvárium telepítése pár órát vesz igénybe, de az élőlények kezdő csapata csak az akvárium telepítését követő pár héten belül kerülhet az akváriumba.

Egyedi bútorokat gyártó asztalos partnerünkkel együttműködve, az akvárium bútor elkészítését is vállaljuk. 

Mivel minden akvárium rendszeres karbantartást igényel, így mi ezt a munkát is elvállajuk, hogy Önnek csak a halakat etetnie, vegyszereket adagolnia és az akváriumban gyönyörködnie kelljen!

tengei akvárium